Роберт Геррик. N-155 Евхаристия

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(N-155) Евхаристия

Кого поранил грех, для раны тот
Лекарство в Евхаристии найдёт.


Robert Herrick
155. The Eucharist
 
He that is hurt seeks help: sin is the wound;
The salve for this i'th Eucharist is found.