Няма там нiкога

Людмила Шаблыко
МалЕнькая хата,фіранкі на вокнах,
Калоціцца сэрца і ціха  навокал...      
Гэтак шкадА мне старЭнькай той хаткі.
Знікла былое- балюча мне, браткі.
Стаю  на  парозе я дома  старога,
І хочацца плакаць- няма там нікога…