Церкв ворог стелить шовк

Алим Зелинский
Откр.20:2 Он взял дракона, змия
древнего, который есть диавол и
сатана, и сковал его на тысячу лет,
***
Церкві ворог стелить шовк.
Зве на шлях широкий,
Щоб Спаситель не прийшов,
Ще багато років.

Щоб обіцяний вінець
Залишався в мріях.
Щоб віддалити кінець
З каменем на шиї.

Божий гнів – страшенна річ,
Вічну смерть віщує.
Через те і день, і ніч
Люцифер лютує.

Він цінує кожну мить.
Як же не цінити?
Поки церква Божа спить,
Ворог буде жити.

Щоб дивитись в майбуття
І трудитись плідно,
Церкві Божій каяття,
Нині, так потрібно.