Gradus superlativus

Олись Лапковский
Схильність до перебільшень відома.
Найперший, найліпший, найкращий.
Колись найперший стане останнім.
Найвищий ступінь любові – суперлятив страждання.

Кожен знак має значення.
Особливо знак запитання.
Дорого коштує помилка інтонації.
Дорого коштує помилка інтонації!
Дорого коштує помилка інтонації?

Що таке вік? –
перестати сприймати трагічно.
Смерть – шанс катарсису,
коли усе втрачено.