Она у нас - барыня

Карпенко Наталия
***
Вона у нас - пані, вона в нас – «цариця»!
За неї ми богу повинні молиться!
Бо інтелігентна, розумна й вродлива,
з Пегасом далеко літає на крилах.

А ми – недолугі й два слова зв'язати!
Хто ж буде поезію нашу читати?
Ото ж бо, нам вчитися треба негайно,
читати «цариці»  вірші геніальні.

І слухать уважно, прочистивши вуха,
всі вірші, написані, мов святим духом!   
А ми – тугодуми, а ми – вайлуваті,
на гарні слова ми не дуже багаті.

Ото ж, роздувати нам треба полову, -
видлубувать зерна – чистісіньке слово!
Щоб гарно писати, щоб мати удачу, -
трудитися треба, не бути ледачим!

P.S. 
Тут кожне слово – щира правда,
я серцем зовсім не кривлю,
для вас цей віршик, як шарада,
я ж, поетесу цю люблю!
               
Листопад 2015.