Роберт Геррик. Н-667 Розмарин

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(Н-667) Розмарин

Да пусть растёт, хоть мне не нужен он
Ни для венчанья, ни для похорон.


Robert Herrick
667. The Rosemarie branch
 
Grow for two ends, it matters not at all,
Be't for my Bridall, or my Buriall.