Ишк кетди куксингда

Муфаззал Ходжаева 2
    ***
Ишк кетди куксингда
магруру,сокин
жонини тикиб
Бокмади кузингга
сузинг,узингга
имонин тикиб
Сен ениб излайсан
уни мосуво
хаел...е недан...
У рашкдан калтираб
телбавор инграр
уз-узин... тукиб...
Юрибсан,узингни
кузингни алдаб
огзинг мухрлаб
Юрагинг...юраксиз
пустлогин ситиб,
арчиб,алкаб...
   ***