Тунда... ишк зикридан

Муфаззал Ходжаева 2
   ***
Тунда...
ишк зикридан,
толикар дуне
Тунда...
хиркирар бугизланган сабр
Тунда...
рашк макридан
жоникар руе
Тунда...
ширин имлар...
зориккан кабр...
      ***