Хар тун, оймоможон сочларим тараб

Муфаззал Ходжаева 2
     ***
Хар тун оймоможон
сочларим тараб
Упиб...естик узра
кулча куярди...
Юлдузлар-чи,рашкдан
кизариб терлаб
Учмокка шай орзуларим
синарди...
Йиллар...берди умрим
ойнинг кузига
Оппок булутларига
уралволиб
Мен хамон зорман
унинг бир сузига...
У жим-у,кумуш ешлар
окар, нолиб...
   ***