Казанская икона Богоматери 21 июл. 4 н

Гавриил Тишков
Радуйся, Богоизбранная Отроковице,
Радуйся, Неба и дольнего мира Царице,
Радуйся, ангельских, горних высот Украшение,
Радуйся, росное — наших страстей — угашение;

Радуйся, Дево, весь мир причащая Любовию,
Радуйся, ставя преграду вражде и  злословию,
Радуйся, добропобедной дорогой Идущая,
Радуйся, милостью Бога — мольбой  Всемогущая...


21 июля и 4 ноября




* первая строка данного стихотворения  дословно совпадает с текстом богослужебного канона (акафиста).









Далее читать не нужно.

(техн. материалы)

Ч/в:
Радуйся, в наших сердцах всех страстей угашение.
Радуйся, Дево, весь мир наполняя любовию,
Радуйся, прочь отгоняя пустое злословие;
Радуйся, Господу Плоть из Себя создающая...
Радуйся, Господу Плоть из Себя создающая...
Радуйся, церкви небес и земли украшение,
Радуйся, Храма небесных высот Украшение,
Радуйся, росное — гневных огней — угашение;
Радуйся, росное — дольних страстей — угашение;