Пуста къща

Величка Николова -Литатру 1
Пуста къща
(бисер)
(Папка – Животът продължава)

Автор – Величка Николова – Литатру1

Пуста къща,
но с вирнат комин.
Оцелял е от времето
га че.

От комина
не се вие дим,
а се вие гнездо
с едно
гардже.

Литатру
България, София
вторник, 20 ноември 2018 г.