Ярмарок креативу

Олександр Мачула
(Із книги "Дивні речі для малечі")

Крокодили розказали, –
Карл у Клари вкрав корали!
Потім Карла розібрало –
красти став все, що попало…
Що потрапило під руку:
кружку вкрав, краватку, крюка,
краник, крісло і кресало,
крону, кригу, що скресала,
скрепер, скраб і соус карі,
скріпку й скрипку Страдиварі.
Краба вкрав і навіть кремінь,
шкіряний червоний ремінь,
Піфагорови труси
що тримав в скрутні часи.

Клара з криком креп скрутила,
креативно Карла вкрила,
розвернула скриню чорну
і взяла: портфель попкорну,
краски, крендель і креветку,
відпрасовану серветку,
три куріпки і сороку,
скрекотала щоб нівроку,
ще крота, з крокету дрюка,
не труси – прекрасні брюки,
і побігла за комору
зустрічати Піфагора.
Карл там Клару підстеріг
й гризти запросив пиріг!