Обличчя Ангела я бачу

Клавдия Дмитрив
Обличчя Ангела я бачу
У хмарі,що лягла спочить.
Я маю іноді  ту вдачу:
Вірші ні з чого ж бо строчить.

Те ніжне личко й оченята,
Чоло й борідка виступа.
Не бачу тільки рученята ,
І заховалась десь стопа.

Лежить й вдивляється у небо,,
Будує план  куди летіть.
Може велика є потреба,
Й його до себе запросіть.

Маленьке вушко  й  губенята,
А збоку видно ще й крило.
У Бога всього є багато,
Та щось без чого не  було.

21.07.2019 р.