Are you interested in art and music

Зоя Сперстад
Are you interested in art and music
Then it is not easy to think square and rational,
Then you are all creative.

Вы заинтересованы в искусстве и музыке
Тогда не так просто думать рациональнo,
Тогда вы креативны.

Har du interessert i kunst og musikk
S; er det ikke lett ; tenke firkantet og rasjonelt ,
S; er du desto kreativ.


21.07.2019 Zoja Sperstad