Пластика творення

Светлана Кравчук 379
За кожним смерть в житті полює
І розставляє підлі сіті.
Вона, безбожниця, плюндрує
Всі цінності в земнім суцвітті.

«Коли небуть» – це не «ніколи»…
Тож закцентуй свою увагу –
Ти не минув земної школи,
Прийшов сюди – бо мав відвагу.

Ми тут проходимо уроки.
Люд адаптує серце й розум.
Життя вартує нам мороки.
Чи ж є без нього? Ось вам роздум!

Чи ж дії всі із передбачень?
Бажання – серця водопій?
Чи ж ти формуєш коло значень,
Всіх перетворень, змістів, мрій?

Уважність – це контроль над часом.
Служіння – миру та добру.
І праця, щоб не стать баластом…
Бо віра каже: «Не помру!»

Продовжусь в вічність всеосяйну
І понад небом розгорнусь.
Лиш блиск безмежності негайний –
І в Боже лоно повернусь!

Постане світ небесних бачень,
Знання у крові оживуть.
Той хто воскрес – він вже не плаче.
Живи у вірі. З Богом будь.

У його щедрості безмежній –
Процеси творення святі.
Пластичність – глина, мова – вежі, –
Ключі свідомості  в житті.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2019

Всі права застережені. Будь-яке використання потребує  письмової згоди автора.

21.07.2019

13:49