Having a king in your head

Зоя Сперстад
Having a king in your head is important
One to have crown on your head ...
But the throne heirs have the team
Its crown for the story.

Keeping a crown in your heart costs a lot
with services for the community.
That can be understood only after a hundred years later …

Важно иметь короля в голове
Один, чтобы иметь корону на голове ...
Но наследники престола имеют команду
Его корона для истории.

Хранение короны в вашем сердце стоит дорого
с услугами для сообщества.
Это можно понять только через сто лет ...



22.07.2019 Zoja Sperstad