Демократ

Татьяна Прит
Версія контроверсійна.
Хто має рацію, хто ні.
Все що відбувається
 –  Незадовільне.
Люди так втомились від брехні.
Всюди чути самі компромати.
Як же тяжко знайти компроміс.
Кожен хоче своє право мати
І щоб хось йому усе приніс.
Атаковане з усіх сторін суспільство.
Скорумповане, де шаг там мат.
Заборговане, засліплене з дитинства.
Щось зварилося, що має назву демократ.
Демократ чи демон-злодій ?
Що украв щось вічне, щось святе.
Контро- компро, де один лиш подив,
Як у божого народу досі людяність живе.
Самі собі збудували вартість.
Не розуміючи слова цього.
Кидаємось з крайності в крайність.
Щоб вирватись з лабіринту свого.
Даруємо нашим  рідним дітям
Те, що віками накопили в собі,
І сидячі у власному  смітті.
Створили державу з того,
Що винесли зі своєї сім’ї.
І як у відносинах у родині
Чи контро, чи компро, чи мат.
Таке і відношення в цілій країні
Не розбереш тут, хто
Демократ а хто конокрад.

ТАТ 22.07.2019 ( 10.13)