Шурли ишкни кийнаб

Муфаззал Ходжаева 2
   ***
Шурли ишкни кийнаб тун-у,кун
Торткилаймиз, кундага хамон...
Чидар,чак-чак окизса-да, кон
Нафрат билан бокиб,биз томон
Бушашмокда...чайир куллари
Бехолланиб,шукр...киларди
Аммо,ярк очилган кузлари
Ках-ках уриб...биздан куларди
       ***