Кийногингда, кур булган кузим

Муфаззал Ходжаева 2
    ***
Кийногингда,кур булган кузим
Каролмайди энди кузингга
Имонимдан, шур тулган юзим
Куринолмас кулган юзингга...
Кечир...кечир...у гам никобда
Кузин тутолмайди бегона
Бу шум кисмат ичирган обдан
Куйиб,адо булган,у ена...
      ***