Рiднi Карпати взялись пеленою

Клавдия Дмитрив
Рідні Карпати взялись пеленою,
Пеленою туману огорнулись вони.
Заворожили своєю красою,
А ти хоч  думками в Карпати пірни.

Рідні Карпати ні з чим не зрівняти,
Вони незрівнянні у своїй красі.
Красу цю душею можливо сприйняти,
Й скупатись в ранковій Карпатській росі.

Рідні Карпати про щось нам шепочуть
І манять красою до себе завжди.
Вони жити вічно в любові ж  бо хочуть,
Й бояться побачить вандалів сліди.

Рідні Карпати , я вами горджуся,
Ви – України колиска казок.
Щораз залюбки я вами пройдуся,
Й робитиму ніжно я кожен свій крок.

Рідні Карпати для мене єдині,
Кращих же гір  я не  буду  шукать.
Красу вашу бачу в житті й на картині,
Й про вас  буду  дальше я вірші писать.

20.07.2019 р.