Я знаю те, що н чого не знаю

Ариадна Лерман
Я знаю те, шо нічого не знаю
І відпускаю сердце навкруги
Але моя душа горить, згорає
І сльози ллються краплею туги.

Я в темнім дзеркалі у очі погляжу
Та запитаю чом на серці рана
І в бога трішки сили вимолю
Зосталася одна я зовсім рано

Мені цікаво що буде в кінці
За що нас грішних боже покарає
Коли зустрінуть з долею гінці
І небо синє в темряві зникає .

Як тихо линуть матині слова
Та звідкіль чутно пісню солов'їну
Чому не можу бути я сама
І не скажу вже: "маю, не покину".