Ми чужi

Дмитрий Град
Чи я в мареві ілюзій,
Чи в безглуздя на межі?
Ми з тобою вже не друзі,
 Навіть більше ніж чужі.


ПР: Ми чужі з тобою, ми чужі.
На межі розпуки на межі.
Так чужі, що навіть не збагнуть.
Та межі несила перетнуть.

Не спадає небезпека,
Не вщухає серця лють.
В почуттях то лід, то спека,
Наче злива, сльози ллють.

Розчинився світ ілюзій
 (Зник неначе в міражі)
Живемо ми у напрузі:
Все тому, що ми чужі.

ПР: Ми чужі з тобою, ми чужі.
На межі розпуки на межі.
Так чужі, що навіть не збагнуть.
Та межі несила перетнуть.