Я проснулась вiд спiву пташок

Клавдия Дмитрив
Я проснулась від  співу  пташок,
Які   за вікном все співали.
Я вийду в вишневий садок,
Де ранок вони зустрічали.

Промінь сонця торкнувся мене,
Він пробрався до мене крізь шибку.
А тоді і додолу ковзне…
Немов хтось натягнув  таку нитку.

Спів пташок не стиха ні на мить,
Вони в променях сонця купались.
Й потічок  біля хати шумить,
Й голоси всі пташині зливались.

А з саду п’янкий аромат
Вітер  до хати заносив,
Лунало безліч пташиних сонат,
Й трави сохли на сонці від  росів.

Так чудово почався  цей  день,
Все  бальзамом  на  душу  лягало.
Такі  ранки ,щоб були  щодень
І щастя в обійми  щоб брало.

22.07.2019 р.