***

Анна Щербак
Море стікає крізь пальці.
Руки забруднені в пил.
В кожному сні прокидайся.
Кожну реальність — живи.

Кожних думок доторкнися.
Серце об серце зігрій.
Чуй, як шепочеться листя.
В небі із зерняток-мрій.

Наше життя швидкоплинне
[Знаєш... за ним не женись.]
Стежка крізь поле полину.
В м'язах нестримана міць.

Буде дорога, як терен.
Буде любов, як смола.
Буде момент, де непевен —
Шлях то, чи чорна зола.