What can tell portraits?

Зоя Сперстад
What can tell portraits?
By eye to eye, we see nothing ...
The most important thing we see in the distance ...
And after some time we see clearly ...

Что могут сказать портреты?
С глазу на глаз мы ничего не видим ...
Самое главное, что мы видим на расстоянии ...
И через некоторое время мы ясно видим ...