Name

Ортиков Диёр
I will hold on mind your name,
Its every syllable.It is not the game,
Yoy are miracle,all possible fame.
I am ready to give my freedom,
To wholly see your wisdom.
Sounds naive,but I will do everything,
I am enough brave,to lose my every wing.
Your image gives me all inspiration that I need,
Like you,I will never again meet,
I remember,what at nights, we did,
It gave me more pleasure than weed.