Плету козни

Олег Марьин
Анаграммы.

строим козни -
мостик розни!

***

строили козни и
кроили низости!

***

отроки-слизни
строили козни!

***

острят низко -
строят козни!

***

низок, тупел,
козни плету!

***

пикнут злое -
плету козни!

плету козни:
лезут - пинок!

***

строю козни:
рот - союзник!