It applies to art and performans

Зоя Сперстад
Every fresh artist has an interest in showing the senses and experiences of Paradise from his own heart ...
IT APPLIES TO ART AND PERFORMANS ...
by spreading optimism to those who need it,
by discovering their own Paradise in their own heart ...

Каждый новый художник заинтересован в том, чтобы показать чувства и переживания Рая из собственного сердца ...
Это относится к искусству и перформансам ...
распространяя оптимизм на тех, кто в этом нуждается,
открывая свой собственный рай в своем сердце ...


23.07.2019 Zoja Sperstad