Непрошен

Кира Фарида
Я не люблю  коли повертаються,
Прикидаються знов хорошими.
Я не любю коли з'являються
На порозі мої непрошені.

Де ж були ви коли чекала я?
Де ходили коли молилася?
А тепер то ота душа моя
Вже від вас відійшла і умилася.

Гарна дівка коли засватана,
Бо ж у неї в очах мов іскорки
Розцвітає не серце латане,
А любові яскраві зіроньки.

Я не люблю коли з'являються,
Прикидаються знов хорошими...
Бо ж колись дуже вас чекала Я,
А тепер ви мені непрошені!