Твоэ кохання

Кира Фарида
Від твого кохання мурахи бігають по тілу табунами,

Від твого кохання метелики в животі дуріють і починають танцювати танго.

Від твоїх рук я шаленію і тремчу мов пожовклий лист між вітрами,

Ну а моє его визнає поразку і моментально понижується за рангом.

В твоїх очах я тану мов цукор в чашці чаю,

В наукових журналах про цей феномен промовчали вчені,

Таке відчуття ніби у вени впустили птахів зграю,

Та ні, то від щастя мої очі стали ще більш зелені.