Король

Кира Фарида
Мене ти вінчав королевою,
Казав що одна лиш така...
А я захопившись богемою,
В тобі не узріла гріха!

Твій трон вже давно помальваний,
Там надписи:" тут вже була".
Корона брудна, полірована,
І ржавчиною поцвіла.

Святою любов'ю сховавшися,
Приблуда шука новий тин
Щоб там королем обізвавшися
Ловити щасливих хвилин.

Дівчата, багато бесхатьків цих
Й багато брудних в них корон ,
Та не довіряйте ви жодним з них
Бо то електричка, не трон.