Got Love If You Want It Iam King Bee Brownsvill St

Хасай
***
-----------------------
Intro:
Baby, Baby, Baby,
Want It baby baby!
Baby, Baby, Baby,
B-bb- babe!

Refrain:
----------------
Got love if you want

babe, got love if you

want babe
I got love if you want

it, I got love if you

want it
I got love if you want

it, you don't ask all

the while
You don't ask all the

while.

1-verse.
---------------------
I love you little

woman, I love you

little woman
The way your hair hang

down, the way your hair

hang down
But you mistreating

baby yeah, you been a

long town
You been a long town.

Refrain:
------------------
Got love if you want

babe, got love if you

want babe
I got love if you want

it, I got love if you

want it
I got love if you want

it, you don't ask all

the while
You don't ask all the

while, you don't ask

all the while.

All right boys, let's

roll!

Got love if you want

babe, got love if you

want babe
I got love if you want

it, I got love if you

want it
I got love if you want

it, you don't ask all

the while
You don't ask all the

while.

I love you little

woman, I love you

little woman
The way your hair hang

down, the way your hair

hang down
But you mistreating

baby yeah, you been a

long town
You been a long town.

All right boys, let's

roll!

Got love if you want

babe, got love if you

want babe
The way your hair hang

down, the way your hair

hang down
But you mistreating

baby yeah, you been a

long town
You been a long town.

Well I'm a king bee

buzzing around your

hive
Well I'm a king bee,

baby, buzzing around

your hive
Yeah I can make honey,

baby, let me come

inside.

Well I'm a king bee,

want you to be my queen
Well I'm a king bee,

baby, want you to be my

queen
Together we can make

honey the world has

never seen.

Well, buzz a while
Sting you bad.

Well I'm a king bee,

can buzz all night long
Well I'm a king bee,

baby, can buzz all

night long
Yeah I can buzz better,

baby, when your man is

gone.
---------------------
Перевод песни:
----------------------
Детка детка детка!
Хочешь это детка!
Детка детка детка
Да-да-да-да!

У меня есть любовь
Для тебя
если тебе это надо
Но ты не просишь это пока!

Я люблю тебя малышка!
Я люблю тебя так крепко!
Твои волосы так вьются
Но ты ведешь себя так гадко,
Потому что ты была долго
в городе в этом мерзком городе!

Итак, я пчелиный Король!
Жу жу возле  твоего улья.
Да, я могу делать мёд!
Позволь мне войти.
Я - пчелиный Король!
Хочешь быть моей королевой?

Вместе мы сможем сделать
такой мёд,
Какой мир ещё не видел.

Ты жужжишь здорово,
Но жалишь плохо!

Итак я пчелиный Король
Мы будем жужжать всю ночь

Я могу жужжать детка великолепно
Только когда твой парень уйдёт!
Вот так Детка!
***