Иду я в сумерках бродить. Лидия Скрипка

Ольга Кайдалова
Iду у сутiнки гуляти,
В думках роїться казна-що.
Менi б з тобою розмовляти
Вiдкрито, просто, нi про що.
Триматись рук сором’язливо,
Не пiдбирати влучних слiв.
Тобi всмiхатися щастливо,
Щоб ти вiд погляду зомлiв.
Смеркає. Води посрiблили
Останнi променi в ставку.
З тобою б нинi, нiжний, милий,
Отут зустртись чи в садку.
Яка пора передосiння,
Навдивовижу славнi днi!..

Менi б хоч крапельку везiння -
Тебе побачити ввi  снi.
--------------------------
Иду я в сумерках бродить,
Роится в мыслях невесть что.
А мне б с тобою говорить:
Открыто, просто, ни про что.
Касаться рук так боязливо,
Не подбирать удачных слов,
Тебе в лицо смотреть счастливо,
Чтоб ты почувствовал любовь.
Смеркается. И серебрится
Вода в закате на пруду.
С тобою бы, мой нежный, чистый,
Вот здесь бы встретиться, в саду!
Уже пора – уж скоро осень,
Грядет пора прекрасных дней!…

А сердце чуть везенья просит:
Тебя увидеть бы во сне.(8.12.2019)