Хвалькуватий кiт

Олександр Мачула
(Із книги "Дивні речі для малечі")

Похвалявся якось кіт,
що Інгул здолає вбрід,
говорив, що в нього хист
вигинать трубою хвіст!

Ми сміялись, – Нащо хист,
коли є понтонний міст?!
Та своє доводив кіт,
дивувати звик він світ.

Що йому те до снаги,
поєднати береги.
Ледве він зійшов з моста –
ні кота, ані хвоста!

23.07.2019