наглiсть

Гелена Смилянская
і вистачає наглости співати солов'єм,
стріляти словом ніжності в розп'яте тіло,
своє бажання ставити під ніж,
чужу розтерзану колоти шилом душу,
і матом прописати на скрижалях про любов,
де було серце,
що всміхалось
колись
радо!

радо?!
---
та що зробила я тобі,
скажи,
хіба очима блима винувато,
забув придумати для правдоньки мотив,
клюєш асфальт потуплено,
то де ж тоді твоя  заплата?!

23.23
23-07-2019