Ангели вiд Бога

Юлия Квитко2
Цінуйте тих, хто поруч з Вами в горі,
Хто Вас в розчарування не забув,
Хто біль душі лиш дотиком відчув,
Хоч думалось: я сам в життєвім морі...

Цінуйте! У житті їх не багато...
Але вони, мов сонечко в грозу
З собою радість і тепло несуть.
А сірі будні вмить ставали святом!

Цінуйте тих, хто про біду почує,
Яка зненацька трапилась в житті...
І скаже Вам слова такі прості...
Ваш Бог підтримку в цьому Вам дарує!

Цінуйте тих, хто поруч випадково
З'являвся у найважчу для Вас мить!
І намагався добре щось зробить.
Ці ангели даровані нам Богом...