Дивись

Александров Сергей Александрович
Дивись,
Дивись в себе ...
Чи знайдеш  ключ?
Не загуби...
Все зрозумій.
І сам відкрий.
Не врата в Рай,
І не в Безодню шлях.
Не вір дорогам,
Як циган,
Вони обдурять -
замість давши
Не сонця стежку ясную -
Криваво-кам'янисту путь.
Живи.
В надіях  та у мріях
Не обдури,
І не втечи -
Чекай і стій ...
Всі фрази - прах.
В устах любові
Зачерпни вогню.
Не бійся.
Вір ...
Не на словах-
І прийде все ,
Як час.
і страх
вмить зникне
У твоїх очах