Мы тени

Кира Фарида
Ми тіні
Згаслого в минулому вогоню,
І неповторного в майбутньому.

Ми тіні
у розчерках ліній долонь,
у подиху тім незабутньому.

Ми тіні
Примари недописаної драми
Але все ж таки незабутої,
Не до стертої, недоспаленої.

Ми тіні