Я не заздрю чужому щастю

Людмила Плевако
<Людмила Плєвако>

1. Так вже повелося
Здавна і понині:
Золоте колосся –
На сусідській ниві,
І обід смачніший
У чужій тарілці,
І родзинок більше
В незнайомій жінці.

Приспів:

Нащо камінь на серце класти?
Власноруч кожен долю кує.
Я не заздрю чужому щастю –
Я ціную й плекаю своє!

2. Часом так здається,
Що жорстока доля:
Іншому всміхнеться,
А тобі – ніколи!
Та повірте: важче
Завжди десь буває.
Як то кажуть, краще –
Там, де нас немає.

Приспів:

Нащо камінь на серце класти?
Власноруч кожен долю кує.
Я не заздрю чужому щастю –
Я ціную й плекаю своє!