Не устрашить

Людмила Тутова
Устрашить
        и не пробуйте.
Иссушить,
        да не сможете.
 Удивить,
        сколько угодно.
Таким быть
        сегодня  модно.
А главное,
        чтобы дОбро.
И славное,
        и удобно.
24.07.19.