Квiтковий водопiй

Олександр Мачула
(Із книги "Дивні речі для малечі")

В дитсадку сьогодні діти
поливали разом квіти:
мальви, ружі та ромашки –
Петрик поливав і Пашка,
гладіолуси й фіалки –
полила сама Наталка,
а левкої і тюльпани
пригощав Мишко з Іваном.
Айстрам, ліліям, волошкам
дав води малий Антошка,
ще лаванду і барвінок
напували Таня й Ліна.
Напилися вволю квіти,
але як радіють діти!

24.07.2019