Майтэ оно терПеньЕ Ж,

Васыль Брыль-Кобзар
Коб Кобру й за жебры вж

Как расказать вам о Бха’рате,
Еслі Это Недосягаемое.
Ібо ліш здесь Усё Брацтво,
Самое славное.

Моvыш наjті у Кеjсі.
А моvыш – у Сатья Саі.
Ібн Ісмаіл узеты –
Тэе, шо j всю плянетку сь.

Но ны чытаj Этіку зь
Vыву і Святэнькую.
Куj оно сэрцэ.
Товді j до С3льцэj іды.

В кеjсы у вашым всэ v е.
Маjітэ j благовоЛеніЕ зь
Поняты, шо то за Ленка
Сныцьця всэ Кобзарэвы.

Выjшов доs с-пуд ныбэсься.
А я ёго j гэпніл.
А шо v тута з немцы
Вагатыся в Пензы.

Воспітвають Стрэлку v
Зовсь так, бы j ту 7ку ш,
Шо лезе ночемы
Ушлоjіты Бесь Сер.

Так шо шэ спытаj нас
Про і Гімалаі.
Чы гэткых Русалок,
Шо бачыв дэсь Вацкыль.

добаВКа к КонтакТам ш

...в Яновы ш рыбыну зловыш
А во у пыньковы