як крапля роси

Гелена Смилянская
крапля роси не в рахунок,
як
і в долі життя кохання твоє,
як коротка аномальна спека,
зринає з глибин холодом
втрата його,
як спасіння,
жевріння не потрібне,
це слово останнє

19.38
24.07.2019