Хвостокол

Олександр Мачула
(Із книги "Дивні речі для малечі")

Не балон то від машини –
хвіст колючий, як шипшина!
Миттю зробить він укол,
бо на те і хвостокол!
Не ситро і не томат –
п’є морську водичку скат.
Бережіться його, діти, –
шип отруйний може вбити!

25.07.2019