Кохайтися чернобривi тiлькi з москалями - отрывок

Константин Фаэтонов
Со свiдомимi кохаются Пiдорка, та Параска,

Вони повiрiли, шо Украина - це Европа .. - казка,

Мое життя, майбутне з москалем я бачу,

Скорiше хай прiде вiн сокiл мiй, мiй мачо ...


З Миколой бiльш не хоче трахаться вона,

Бо у Оксаны е москаль, весна прийшла,

Нехай свiдомого Миколу трахае Зеленский чи Ляшко,

А краще, заберiть Миколу на АТО ...


Шоб всрались свiдомiти клятi,

Коли ж прийде москаль мене забрати,

Туды де краще во всъом Свiтi,

В Россiю де нiма вiйны, й смiються дiти ...