Перша ластiвка

Клавдия Дмитрив
Перша книжка вийшла уже в світ,
Мов  перша ластівка з  гніздечка полетіла.
Вірші писалися,мов сьогодення звіт…
Мрія збулась, я так цього хотіла.

Перша збірка , наче  те  дитя,
Про яке мріяла роками і чекала.
Вона чимось доповнила життя.
Думки про неї  довго я плекала.

І ось прийшов очікуваний день,
Коли я книгу,мов дитину взяла.
Єдине – не співала їй пісень,
І ,мов  дитя ,  її не колихала.

Та тішуся , що мрія ця  збулась,
І мають люди змогу ж бо читати.
Не гаю час – знов  за  перо взялась
Й думки рядками буду виливати.

Буду писати ,раз Богом це  дано,
Й знов пропускатиму я все це  через  себе.
Стелитиму вірші ,немов рядно,
Й наступну книгу знов притулю до себе.

24.07.2019 р.