Гра-3

Хохол Хохотович
Пухкенький хлопчик,
рожеві щічки,
Йому за тридцять -
та хто помітить,
Він в ігри дрочить,
минає вічність,
І крісло в принца,
як намагнічене.

QWERTY QWERTY унікоди,
Твої мізки вийшли з моди,
Зараз в моді актуальне
Надто плинне й проминальне.
Дворак Дворак Колемака,
У дворі лежить ломака,
Та кому вогонь добути,
Якщо руки ростуть з дупи.

Пухкенький хлопчик,
товстенькі щічки,
Рідка борідка -
як в цапа, голос,
Неначе пончик,
у чоловічка
Що в інших зрідка -
з родоський колос.

QWERTY QWERTY - для упертих,
Треба терти, щоб аж перднув,
Та іскряться тільки очі,
А вогонь горіть не хоче.
Дворак Дворак Колемака,
Не влізає в крісло срака,
Руки пхали, аж упріли,
Дим ішов, та не горіло.

Маленький хлопчик,
великі щічки,
У нього клепка -
аж череп тріснув,
Він би ускочив
в гарненьку чічку,
Та вліз в халепу,
Як дрова в пічку.