Брати

Владимир Чиж 3
Як поляки при Тарасі
Всі тут панували,
Так і нині Кокс з Квасьневським
Все нам указали…

Нам розповіли, як нині
Ми повинні жити –
Щоби рідну Батьківщину
Як Яйценюк забити.

Щоб пішли та і упали
Гейропейцям в ноги,
Цілували щоб Гейропі
Дупу та долоні

Які нам леща відпустять,
Щоби поглумитись
Бо бажає вся Гейропа
Над нами порізвитись.

Де ж ви, братики рідненькі,
Руси й білоруси?
Захопили нас брехнею,
Захопили труси,

Які сами не бажають
Ніде доторкати,
Тільки нашими руками
Жар весь загрібати.

Ту Гейропу проженемо,
Ми – брати єдині!
Не дамо їм свого Серця,
Ми – на Батьківщині!

Доля щастям та красою,
Світлом розквітає,
Щирою Душі Любов’ю,
Променем палає!