I тихо пiсня полилась...

Надежда Коротя
Про що ти шепчеш нам, березо,
Про що нам листя шелестить,
Чи то ти просиш щось для себе,
Чи то ти хочеш нам дарить?

Нам тихо листя щось шепоче...
Тут вітер з силою ввірвавсь,
Залопотіло, заіскрилось
Немов бандуру хтось узяв.

І гілки тихо заскрипіли,
Немов за струни зачепились,
Все закружляло, завертілось
І тихо пісня полилась...


Н.Коротя 30.04.2019