огризок дощу

Гелена Смилянская
замальовує вечір темнотою
на дорогах болото
від вчорашнього дощу.

парко.

синіє небо,
порване хмурими хмарами,
в пустоті його,
чекає тієї миті,
щоб хлюпнути знов на мене,
бо парасоля залишилась в машині.

добіжу?!

19.53
25-07-2019